top of page

Om företaget

tina paper bild_edited.jpg

”Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål måste jag först finna henne där hon är och börja just där. Den som inte kan det lurar sig själv när hon tror hon kan hjälpa andra. För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än hon gör, men först och främst förstå det hon förstår"

- Sören Kirkegaard


Mer än tio år av erfarenheter  i low carb världen har passerat - jag har skrivit krönikor om diabetes på Dietdoctor.se och jag har jobbat på duktigt för att lära mig mer och mer inom diabetesområdet. Idag är jag passionerat övertygad om jag är på rätt väg - det gör skillnad att börja äta low carb! För alla! Jag lever som jag lär och har gjort så de sista tio åren.

Nu har jag kommit till en punkt där jag vill göra mer skillnad för fler. Covidpandemin öppnade mina ögon för alla möjligheter som nätet har att erbjuda och helt plötslig föll alla pusselbitar på plats. Jag kan träffa dig online - och hela Sverige blev ett arbetsfält! 


Jag älskar mitt jobb som diabetessjuksköterska på min vårdcentral och kommer att dela min tid mellan denna coachsida och mitt ordinarie jobb. 

21585C39-4BAD-4145-964E-64A1F7F1B076_1_105_c_edited.jpg
_DSC8971.jpeg
D9F1FB49-BDC0-4028-81D0-89A950A7C8E3.jpeg

Diabetescoach, tangodansare och akvarellmålare

Pandemin satte P för mitt älskade dansliv med argentinsk tango - från att ha dansat 3-4 ggr/vecka till - tvärnit och en massa tid över. Jag plockade upp mitt gamla intresse av att måla - det är meditation för mig.

I mitt jobb hade jag sett behovet av stöd under tid när du ska förändra och idén föddes till  en mottagning online som denna. 


Image-2.JPG
Image-3.JPG

GDPR Policy

text

bottom of page